Beton

“Akinek beton padlója van, annak gyémántpadlója van, csak nem tud róla!” olvasom és csak csodálkozom milyen egyszerű technológia ez a betoncsiszolás és milyen fantasztikus eredményt hozhat lakásunkban.

betoncsiszolas

A betoncsiszolás, a burkolást teljes egészében kiváltható technológia. (!) A beton csiszolásakor a két legrégebben használt anyagot ötvözi a gyémántot és cementet. Alkalmazásával – legyen szó régi vagy új beton felületről – időt és pénzt takaríthatunk meg.

Az így elkészítet felület hosszú élettartamú, kitűnő kopásállóságú, egyedülálló megjelenés jellemzi a felületet színezve vagy színezetlenül egyaránt. A beton csiszolását kiegészítő eljárásokkal a felületi keménység és a nedvesség áteresztő képesség akár 100%-ban is növelhető!

A betoncsiszolás során kihasználásra kerül a felületek azon tulajdonsága, hogy a betonban lévő kavics darabokat különböző mértékekben „felszeleteli” a csiszoló szerszám. Így a megszokott szürke homogén felület egyszerre válik változatossá és színessé. (ugye milyen egyszerű…) Mindezt a megrendelői igényekhez igazítva akár betonfestéssel is ki lehet egészíteni.

A betoncsiszolt felület karbantartása lényegesen egyszerűbb, mint azt gondolnánk. Egy padlósúroló automata segítségével bármilyen pH semleges vagy enyhén lúgos tisztítószer alkalmazásával egyszerűen naponta felmossük a felületet és kész. Amennyiben pedig úgynevezett gyémántszemcsés tisztító korongot használunk, elegendő a tiszta víz.

Mindezekről bővebben olvashat a www.betoncsiszolas.com weboldalon, vagy keressétek a Z – MILAN ’92 Kft.-t amely Miskolcon található.